The LoMonte Technique

The LoMonte Technique

Πολλοί ασθενείς παρουσιάζουν διαταραχές μυικής τάσης, περιορισμούς κινητικότητας της περιτονίας, ινώσεις, οιδήματα και άλλες διαταραχές του συνδετικού ιστού που επηρεάζουν τις δομές που είναι απαραίτητες για τη φυσιολογική ομιλία – φώνηση και κατάποση. Αυτά τα ελλείμματα/διαταραχές συχνά επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα άλλων Θεραπευτικών Τεχνικών που χρησιμοποιούν οι Επαγγελματίες Υγείας.

Η Manual Therapy (MT) είναι μια εξειδικευμένη μέθοδος χρήσης αφής & χειρισμών για την αξιολόγηση και την αύξηση της κινητικότητας ορισμένων αρθρώσεων και μαλακών ιστών. Οι στόχοι της MT είναι η αύξηση του εύρους κίνησης ιστών και αρθρώσεων, η βελτίωση της εκτατότητας των ιστών, η χαλάρωση, η μείωση τυχόν πόνου ή/και οιδήματος και η «απεμπλοκή» των περιορισμών της κίνησης της περιτονίας.

Υπάρχουν πολλοί τύποι MT όπως το Λεμφικό Μασάζ, η Μυοπεριτοναική Απελευθέρωση, Θεραπευτικό Μασάζ κ.α.

Στο κέντρο μας μπορουν να απευθυνθούν όλοι όσοι αντιμετωπίζουν ανάλογες δυσκολίες και να απολαύσουν άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.

Δείτε επίσης:
Νευρομυική Ηλεκτρική Διέγερση (N.M.E.S)

Νευρομυική Ηλεκτρική Διέγερση (N.M.E.S)

Εφαρμόζοντας εξωτερικά ηλεκτρικό ελεγχόμενο ερέθισμα μέσω ηλεκτροδίων δίνουμε εντολή στο νεύρο να κινήσει τον μύ ή τους μύες που θέλουμε.

Μύθοι για τον Τραυλισμό.

Μύθοι για τον Τραυλισμό.

Τι είναι τελικά Τραυλισμός και τι όχι;

Πως να διορθώσω το παιδί μου που δεν μιλάει καθαρά;

Πως να διορθώσω το παιδί μου που δεν μιλάει καθαρά;

Οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν πολύ το παιδί στο σπίτι. Δείτε πως...

Θέματα & άρθρα